...

sábado, 28 de diciembre de 2013

Sortida PEREZBIKE pel cap de Creus.

Com cada any el nostre estimat cunyat Pau ens ha preparat una sortida d'allò com ell diu per homes( per aquells viciats de la bici)!
Hem sortit a les 8 h del matí des de Girona cap a Roses a on ens esperava en Valentí cunyat d'en Pau, ell venia des de Barcelona per fer la ruta. Hem iniciat la ruta als voltant de les 10h del matí entre els cafelitos, preparació de les bicicletes, etc., al nostre ritme com sempre.

La ruta físicament ha estat dura per la quantitat d'hores que hem estat però la dificultat no era gran. Hem parat quan ens ha vingut de gust per fotografiar, la caiguda de Candu, els reventons dels dos germans, la trencada de cadena del fullaganga que no es gasta un duro en manteniment!! Això sí el paisatge i la tranquilitat (quan callavem que era a poca estones) eren impressionants! Hem tornat al cotxe cap a un quart de 7 de la tarda.

Els quatre Perezbikers!!!

 De qui és la 29?


 Pau què fas?


 Què dius Pau?

 Monsiu gaudint de Cadaquès!

 Valentí gaudint del paisatge!

Fray en la seva cova!

Fotografies de la sortida

sábado, 7 de diciembre de 2013

Sortida btt amb els Bou d'Osor a St.Hilari

Quan hem sortit d'Osor feia un fred que pelava!! Després de pedalejar dues hores hem arribat a St.Hilari. Sort que ens esperava un bon esmorzar com de costum! Animat per "devoraolives fullaranga!" Per cert en Cristobal s'ha tornat boig fent números i càlculs que li feia fer en Canduterio ja que avui al no estar Paco Manyo no es partlava de les accions!!
La tornada ha sigut una mica feixuga pels dos germans(all i oli) després del gran esmorzar costava molt anar a sobre de la bicicleta!!!

 Mister Ginesta Corriols!!!

 El nostre guia!!

 És en Pedro??

 En Cristobal solucionant la roda!

El franchutis ha tornat!