...

domingo, 27 de enero de 2013

Despedida de'n Ginesta! I ruta amb trak Guillem i en Miquel

Avui havia de venir en Ginesta per acomiadar-se abans de l'operació de genoll, però la seva dona li ha amagat part de la roba i no ha pogut ser. Finalment ha marcat la ruta en Guillem Ginesta i en Miquel. Vaja tela ens hem perdut vàries vegades i a sobre un fart de caigudes. La ruta era coneguda però amb direccions que no sabíem ben bé cap a on anaven. En Cristobal ha estrenat bici nova una Ghost per 800 euros i de color blanc com el Madrid. Al final no s'ha entès en la compra amb Canduterio i s'ha presentat amb una bici nova de can Basoli que segons ell val 1200 e però un model de l'any 2008 com a mínim!

 Pedro estirant abductors!

 Abel una mica més se'ns lesiona!

 En Guille ja volia marxar cap en Chichi

 Paco posant i després diu que no surt!

 Cristobal mostrant la bici nova!

 Fraymecànic arreglant la bici

Fotografies de la sortida

sábado, 26 de enero de 2013

Sortida cap als Àngels amb la colla de'n Pau.

Avui els dos germans Pérez hem estrenat bicicletes després del repàs del mecànic Fraybikemecànic.blogspot.com i les sensacions han sigut genials.
La ruta ha estat senzilleta però divertida com sempre! En Quin portava una a sobre de valent! I l'hem tingut que cuidar.
L'esmorzar de germanor al Santuari del Àngels genial! Hem pogut riure i demés. Hem organitzat la sortida de l'estiu als Pirineus.

 Pau marcant caderes!!!

 Qui és aquest de groc??

 Pau organitzant la sortida als Pirineus

Canduterio sense menjar!!


Fotografies de la sortida

martes, 22 de enero de 2013

Fraybike mecànic em torna a fer de nou la bicicleta!

Senyors aquí teniu al millor mecànic conegut: Fraybikemecanic.blogspot.com m'ha deixat la bicicleta a punt de ser estrenada un altre cop com nova o millor!

 Quadre specialized

 Forquilla de 140

 Canvi sram

Quina passada de peces!!


 Què maca l'ha deixat Fray!


domingo, 20 de enero de 2013

Les Gavarres amb corriols i pujades inesperades!

Avui en Miquel i en Pedro ens volien cansar des de ben aviat i vinga pujades una darrera de l'altra! Per sort que després de les pujades venen les baixades!Jijijiji!!
"El Cansino" no feia que dir que ja se n'anava a can Chichi , creiem que ha vingut perquè es pensava que plouria i ens aniriem directament al bar.
En Paco "el Manyo" ens ha sorprés a tots avui tirava més que mai! Totes les pujades al costat de'n Miquel i en Pedro(el Pedro les fa dobles les pujades perquè sempre ens ve a buscar per si ha d'arrossegar algú) en una d'elles s'ha trobat a tot el grup pujant com podiem(digne d'una foto).
Sort que al final ens hem trobats tots allà a on et passen tots els mals!!(Can Chichi) En Josep Ginesta també hi era!!! Avui "el follonero" s'ha menjat tres plates d'olives picants" ni per aquestes que es queda sense probar-les!!!

 El cansino ensenyant davantera!!!

 En nostre GUIA!! Miquel

 Canduterio a sobre de la bici, què estrany!!

 Joan a punt de fer el seu crit auracanado!!!

 FrayBike el mecànic!!

Què maco el paisatge!

Fotografies de la sortida